Innovatie

Maatwerk Software

Heb jij een duur softwarepakket, maar gebruik je slechts een deel? Dan is maatwerk software van Innovaware de oplossing voor jouw bedrijf. Hiermee zorg je namelijk dat de apps en programma’s die je gebruikt perfect aansluiten op wat je personeel nodig heeft. Geen overbodige opties en niet betalen voor functies die je niet gebruikt. Alleen datgene waar je effectief en efficiënt mee omgaat, dat is maatwerk software.

#Maatwerk Software

Wat kost maatwerk software?

Lees verder

#Maatwerk Software

Wat is software?

Lees verder

Waarom maatwerk software?

Om snel te groeien met je bedrijf wil je dat elk stukje software precies doet wat je wilt. Met maatwerk software heb je voor elke functie een doel. Bedrijven hebben vaak meerdere applicaties die niet altijd gekoppeld zijn aan elkaar. Hierdoor kunnen processen vertragen en ben je onnodige uren aan het draaien. Door software op maat te nemen kunnen verschillende afdelingen efficiënt met elkaar communiceren. Moeiteloos kan de benodigde data met elkaar gedeeld worden, waardoor de werknemers meer tijd overhouden om het werk te doen wat belangrijk is.

 

 

Wat is het verschil tussen standaard en maatwerk software?

Standaard software is al gemaakt. Het hoeft alleen geïmplementeerd te worden. Het is dus een pakket wat al is ontwikkeld. Dit is gemaakt met een specifiek doel en wat er binnen dit doel valt wordt goed uitgevoerd. Daarom heeft het zeker een plek in de digitale wereld. De kosten zijn laag omdat het werk om het te ontwikkelen al geleverd is.

 

Echter wat doe je als de huidige softwarepakketten niet toereikend zijn? In dat geval moeten er applicaties gemaakt worden die nog niet bestaan en die precies aansluiten op wat jij voor ogen hebt met je bedrijf. Dat is maatwerk software. Omdat het door ons gemaakt wordt met jouw bedrijf in gedachten is het makkelijk schaalbaar. Dat betekent dat je met onze op maat gemaakte software makkelijk je bedrijf kunt uitbreiden en de software alsnog goed toepasbaar is. We kunnen dit zelfs verder voor je uitbreiden in dit geval. Daarnaast is het erg flexibel omdat je zelf de invulling kunt bepalen. Met maatwerk software maak je je bedrijf toekomstbestendig omdat het makkelijk kan meegroeien.

Karel van InnovaWare vertelt over Maatwerk Software
Karel Deij

Specialist op het gebied van back-end development.

Karel van InnovaWare in overleg bij een klant

Hoe maken wij jou software op maat?

Maatwerk software is goed luisteren naar de wensen van de klant. Jij hebt je bedrijf op een bepaalde manier ingedeeld en dat is met een reden. Bij het bouwen van software op maat gaan we eerst met jou in gesprek over hoe de bedrijfsstructuur er nu uitziet qua software.

 

We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen die binnen jouw wensen vallen. Op basis van jouw feedback na onze gesprekken bouwt Innovaware verder aan de software op maat. Gedurende het proces bieden we inzage in de voortgang, zodat je altijd ergens op kunt inhaken en feedback kunt geven.

 

We gaan graag een langdurige samenwerking aan. Hierdoor leren we jouw bedrijf steeds beter kennen en weten we wat er speelt. Zodoende zal de maatwerk software steeds verfijnder worden waardoor het uiteindelijk exact zal doen wat je wilt. Door goed te kijken wat de behoeften zijn binnen het bedrijf maken we niet alleen software op maat, maar werken we ook samen aan succes.

 

Meer informatie

Informatie

Een Frisse Start in de Wereld van Bedrijfssoftware

#Maatwerk Software

Een Frisse Start in de Wereld van Bedrijfssoftware
Door: Matthias Benschop
Optimaliseer Uw Bedrijfsefficiëntie met Planning- en Urenregistratietools

#Maatwerk Software

Optimaliseer Uw Bedrijfsefficiëntie met Planning- en Urenregistratietools
Door: Matthias Benschop
Software vastgoed

#Maatwerk Software

Software vastgoed
Door: Karel Deij
Softwarepakketten

#Maatwerk Software

Softwarepakketten
Door: Matthias Benschop
Wat is digitale transformatie?

#Maatwerk Software

Wat is digitale transformatie?
Door: Matthias Benschop
Wat is een CRM-systeem?

#Maatwerk Software

Wat is een CRM-systeem?
Door: Matthias Benschop
Wat is een ERP-systeem?

#Maatwerk Software

Wat is een ERP-systeem?
Door: Matthias Benschop
Wat is maatwerk software?

#Maatwerk Software

Wat is maatwerk software?
Door: Karel Deij
Wat is software?

#Maatwerk Software

Wat is software?
Door: Matthias Benschop
Wat kost maatwerk software?

#Maatwerk Software

Wat kost maatwerk software?
Door: Karel Deij

Wat gebeurt er met mijn huidige softwaresystemen?

We snappen dat iedereen gewend is om op een bepaalde manier te werken. Maar wat gebeurt er met de huidige softwaresystemen op het moment dat wij aan de slag gaan met maatwerk software? Hier hoef je je geen zorgen over te maken, want doordat wij alles op maat bouwen kunnen we bij InnovaWare het naadloos integreren met de bestaande systemen.

 

Of je nu specifieke API’s, CRM of ERP systemen gebruikt of dat je simpelweg een mobiele versie van de apps wilt, wij zorgen ervoor dat de software die wij introduceren compatibel is met wat er al is. Dit betekent niet dat we niet vernieuwend zijn. We zullen altijd eerst kijken wat de meest effectieve manier van het gebruiken van de software is en dit combineren met jouw wensen.

 

Matthias van InnovaWare in overleg bij een klant

Wat kost maatwerk software?

De kosten van maatwerk software zijn vooral afhankelijk van het aantal uren die er nodig zijn en de complexiteit van het project. Over het algemeen geldt dat hoe meer functies je in wilt bouwen en hoe kleiner de niche, hoe hoger de kosten zijn.

 

Omdat we het hier over software op maat hebben verschillen de kosten sterk. Een kleine applicatie kost gemiddeld een paar duizend euro, maar grotere klussen zullen meer kosten. Dit betekent wel dat je ieder stukje van het pakket zal benutten. Waar je met een standaardpakket misschien de helft van de functies gebruikt zal je hier de volle 100% van inzetten. Gecombineerd met het feit dat je personeel efficiënter gaat werken zal je op de lange termijn meer kosten besparen dan dat je uitgeeft.

 

Banner InnovaWare

Kan ik bepaalde software laten nabouwen?

Het nabouwen van software is zeker mogelijk door ons. Stel je hebt al software die prima werkt, maar je wilt meer opties. Echter een simpele koppeling is onmogelijk, wat dan? In dat geval kunnen wij jouw applicaties uitlezen en overzetten op ons eigen systeem om het op maat na te maken. Vandaaruit kunnen we beter zien hoe het in elkaar steekt en beginnen met het nabouwen.

 

Wanneer het nabouwen eenmaal klaar is kunnen we door met de volgende stap: het invullen van de extra functies die jij wilt. Zo heb je alsnog je vertrouwde software, maar dan op maat. Het nabouwen van al bestaande software kan een hele klus zijn en moet zorgvuldig gedaan worden. Daarom zorgen we voor een veilige omgeving wanneer we omgaan met het aanpassen en opslaan van jouw data.

InnovaWare geeft professioneel advies

Het kan lastig zijn om te weten wat je precies kunt verwachten van maatwerk software. Misschien wil je eerst sparren met onze consultant voordat je een keuze maakt voor je bedrijf. Innovaware geeft vrijblijvend professioneel advies wat precies aansluit op jouw situatie. Stel gerust je vragen aan de expert. We geven je de mogelijkheden, voordelen, kosten en doorgroei kansen. Zo kun jij een weloverwogen beslissing maken om de software op maat te laten maken.

Start nu

Voor wie is maatwerk software?

Maatwerk software is vooral voor de ondernemers die snel willen groeien en niet vast willen zitten aan pakketten die half werk leveren. Als je personeel keer op keer tegen bepaalde dingen aanloopt binnen de applicaties kun je veel tijd besparen door hier een oplossing op te vinden. De software op maat laten maken is de oplossing om alles gestroomlijnd in te richten binnen het bedrijf.

 

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er nog geen software bestaat voor wat jij wilt hebben. In dit soort situaties is maatwerk software het enige wat jou kan bieden wat je wilt. Door goed te luisteren naar jouw ideeën, bouwen wij exact wat je voor ogen hebt.

 

Neem contact op
Impressie Maatwerk Software pakket
Testimonial
Lia van Heijkop

Klant

Begin dit jaar zijn we met elkaar in contact gekomen over welke mogelijkheden er zijn omtrent "de planning". Karel en Matthias hebben mooie software geschreven om onze productie, inkopen, werkplaats en transport te kunnen plannen. Er wordt naar je geluisterd, ze denken met je mee! We zijn erg blij met onze software en als we nog meer "softwareprojecten" hebben weten we jullie te vinden!

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!