Inventarisatie Software van InnovaWare

Inventarisatie Software

Met inventarisatie software is het bepalen van de voorraad geen tijdrovende taak meer. Het inventariseren van de voorraden is een behoorlijk karwei: handmatig alles tellen kost tijd en mensen maken nu eenmaal fouten. Door gebruik te maken van inventarisatie software ben jij zo klaar met de stocktaking!

Wat doet inventarisatie software?

Waar je voorheen alles zelf handmatig moest nalopen en tellen doet inventarisatie software dit voor je. Door dit op maat te laten maken voor je bedrijf kun je het integreren in je huidige werkwijze en de inspanning tot wel 95% verminderen. In plaats van op papier afstrepen of turven pak je nu je tablet of mobiel erbij.

 

Er worden automatische controlelijsten gemaakt die je naloopt met behulp van een scanner. De inventarisatie software bepaalt op basis van de gegevens die binnenkomen of de voorraad nog klopt. Vaak hoef je op deze manier niet eens de hele voorraad na te lopen. Bovendien verlaag je met het op maat laten ontwikkelen van de inventarisatie software de kans dat er fouten worden gemaakt omdat het tellen uit handen wordt genomen door de computer.

 

Matthias van InnovaWare vertelt over Maatwerk Software
Matthias Benschop

Specialist op het gebied van front-end development.

De voordelen van inventarisatie software

De voordelen van inventarisatie software

Je wilt zo min mogelijk bezig zijn met administratieve taken. Gelukkig kunnen veel van deze taken overgelaten worden aan inventarisatie software binnen moderne bedrijven. Dit minimaliseert de kosten en de tijd die het personeel nodig heeft om de voorraad te beheren. Je hoeft niet meer het productieproces te stoppen om een accuraat beeld te krijgen van de huidige stand van zaken. Ook hoef je niet meer met Excel lijsten in de weer om alles bij te houden.

 

Door één systeem voor je bedrijf te laten ontwikkelen en aan te houden die je met alle andere zaken koppelt behoudt je het overzicht. De voorraad staat in verband met vele andere afdelingen. Als deze niet klopt sluipen er fouten in de verzendingen. Met de moderne inventarisatie software van Innovaware maken we dit op maat voor jouw bedrijf. Je hoeft dan niet meer de voorraad af te sluiten voordat je begint met stocktaking. Je voert het live uit en krijgt actuele gegevens binnen via je tablet.

 

Omdat het zo makkelijk is om uit te voeren, waarbij het ook nog eens weinig tijd kost leent het zich prima voor tussentijdse controles. Zo kun je meerdere keren per jaar een snelle check doen. Je voorraden blijven nauwkeurig bijgehouden worden dankzij de inventarisatie software.

 

Meer informatie

Informatie

De beste webshop software

#Webshop software

De beste webshop software
Door: Matthias Benschop

Inventarisatie software op maat laten maken

Elk bedrijf is uniek. Wil jij het inventariseren van de voorraad zo efficient mogelijk aanpakken? Dan heb je inventarisatie software op maat nodig. Door het bij Innovaware te laten maken heb je geen andere softwarepakketten meer nodig. Jij hebt vast specifieke wensen wat je met de software kunt doen. Het is nog maar de vraag of bestaande aanbieders van standaardpakketten dit kunnen leveren.

 

Met inventarisatie software op maat weet je zeker dat het doet wat je wilt. Wat je bedrijfsvoering ook is, het wordt geïntegreerd in de rest van je systemen waardoor het makkelijk is voor het huidige personeel om ermee om te gaan.

 

Contact opnemen
Inventarisatie software op maat laten maken

Laat InnovaWare je nieuwe stocktaking software maken

Wanneer je je nieuwe stocktaking software laat maken bij Innovaware beginnen we met het analyseren van de huidige infrastructuur. Wat bestaat er nu qua software binnen het bedrijf? Welke functionaliteiten mis je nog? Samen met de expert breng je de doelen in kaart voor je bedrijf. Het is de bedoeling dat communicatie tussen verschillende programma’s mogelijk is. Daarom ontwikkelen we ook de koppelingen van de inventarisatie software allemaal op maat. Gaandeweg luisteren we goed naar de feedback die jullie als bedrijf bieden. Het eindresultaat is een verfijnde versie van de inventarisatie software die jij voor ogen hebt.

 

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!