Wie zijn wij ?

Wij zijn een softwarebedrijf gevestigd in Zuilichem.

BEKIJK ONZE - PROJECTEN -

Vanuit ons kantoor in Zuilichem bieden we nu maatwerk software-oplossingen en maatwerk websites. We zorgen dat de knoppen op de juiste plek staan, de functionaliteiten met elkaar samenwerken en dat alles duidelijk en overzichtelijk is. Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle support en een aanpassing is zo geregeld. We zijn trots op wat we doen en staan klaar om uw bedrijf te helpen groeien.

Maatwerk Softwareoplossingen voor Jouw Bedrijf Overleg

Het bieden van innovatieve software.

Onze passie is om innovatieve software te bouwen. We denken graag met u mee. Door de ontwikkeling heen geven we de klant steeds een update over hoe het ervoor staat. Dit zorgt voor een stukje transparantie en duidelijkheid.

Interrese in bedrijfssoftware?

Bent u geïnteresseerd in bedrijfssoftware op maat om uw bedrijfsprocessen te versnellen? Klik hier!

Interrese in bestaande software?

Of heeft u interesse in software dat wij al eerder hebben gemaakt en steeds wordt geüpdatet? Denk aan een planningsapp binnen uw bedrijf. Klik dan hier!

Kennismaken?

Heeft u ook interesse in één van onze diensten? Neem dan hieronder contact op met één van ons. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen en mee op pad te nemen in het proces. Doe gerust een belletje!

Foto van Matthias Benschop
Matthias Benschop

Mede-eigenaar | Specialist front-end

Foto van Karel Deij
Karel Deij

Mede-eigenaar | Specialist backend

Foto van Roald
Roald

Backend Developer

Foto van jouw?
Komt jouw foto hier?

Software developer

Partners / Klanten

Bedrijven waar we voor werken

Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken Een klant waar wij voor werken
Matthias van InnovaWare

Graag helpen wij u verder

We denken graag met je mee, bouwen op basis van jouw feedback aan op maat gemaakte software, en bieden regelmatig inzicht in de voortgang voor jouw input. Ben je geïnteresseerd? Kom dan langs voor meer informatie.

Contact opnemen
Reviews

Wat klanten zeggen

Klant van InnovaWare
Lia van Heijkop

Begin dit jaar zijn we in elkaar in contact gekomen over welke mogelijkheden er zijn omtrent "de planning". Karel en Matthias hebben mooie software geschreven om onze productie, inkopen, werkplaats en transport te kunnen plannen. Er wordt naar je geluisterd, ze denken met je mee! We zijn erg blij met onze software en als we nog meer "softwareprojecten" hebben weten we jullie te vinden!

Klant van InnovaWare
Jan Meijer

Hier mooie website laten maken, super netjes! Dik tevreden

Klant van InnovaWare
Ruben Griffioen

-

Klant van InnovaWare
Wim Heenck

Matthias van InnovaWare heeft mij geadviseerd bij het vormgeven van de inhoud van onze website. Daarbij luisterde hij naar wensen en bouwde hij naar volle tevredenheid. Daarnaast heeft hij ons ontzorgd door bijvoorbeeld voor licenties en software te zorgen die we nodig hadden!

Klant van InnovaWare
Li -Anne

Wij hebben een positieve ervaring opgedaan en zijn een mooie, geen standaard website rijker! Er werd gevraagd naar onze eigen ideeën en vervolgens kregen we duidelijk en eerlijk advies. Als we tussendoor vragen hadden werden deze snel beantwoord! De website was snel gerealiseerd! Van mensen om ons heen hebben we veel positieve reacties gehad op de website.

Klant van InnovaWare
Derrick Vink

We hebben meerdere projecten samen met InnovaWare succesvol afgerond. Duidelijke communicatie en altijd snel terugkoppeling.

Klant van InnovaWare
Dennis Van Der Ham

In slechts 2 maanden tijd heeft Matthias van InnovaWare een prachtige webshop voor ons bedrijf gemaakt. www.nooddouchedebetuwe.nl Matthias heeft altijd met ons meegedacht in de opties en mogelijkheden die er waren. Wanneer wij in het proces vragen stelden kregen we daar snel reactie op. Wij zijn erg blij dat InnovaWare onze webshop/site heeft gerealiseerd!

Klant van InnovaWare
Maarten Bloed

Veel plezier gehad met InnovaWare! Duidelijk, korte lijntjes en een goede prijs/kwaliteit verhouding Ze hebben een mooie en strakke website afgeleverd!

Klant van InnovaWare
Marc de Schiffart

Via via het telefoonnummer van Mathijs van InnovaWare gekregen omdat ik we een probleem had met ons online schade portaal voor onze calamiteiten. Het probleem uitgelegd en ze zijn direct gaan schakelen, ondanks dat mijn uitleg in een notendop paste begreep hij het meteen, volgens afspraak opgeleverd en binnen de tijd. Het was meer als ik verwacht had en een met weinig communicatie een portaal wat werkt boven verwachting, kleine aanpassings ronde gedaan en daar ook een kleine factuur voor ontvangen. Heren top en ga zo door!!!

Klant van InnovaWare
Claudia van Genne

Zo blij met Innovaware, een CRM precies hoe wij het willen zien en in een korte tijd gerealiseerd helemaal op maat! Zover zijn wij dik tevreden!

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!