API koppeling

API koppeling laten maken

Heb jij veel verschillende software oplossingen, die allemaal los van elkaar werken? Een API koppeling laten maken is daar een perfecte oplossing voor! Denk aan software voor urenregistratie, facturatie en boekhouding. Innovaware zorgt ervoor dat de gegevens van je ERP, CRM en ATS overeenkomen met elkaar. Wanneer je de gegevens bijwerkt, hoef je dat niet in de andere systemen ook te doen. Alles wordt geautomatiseerd!

Waarom een API koppeling laten maken?

Een API koppeling laten maken doe je omdat je tijd wilt besparen. Al je bedrijfssoftware wordt gekoppeld aan één databron. Omdat alles uit deze databron wordt gehaald, hoef je het ook maar op één plek aan te passen om de wijzigingen in alle andere systemen door te voeren.

Het kost je als bedrijf vaak veel tijd om dingen dubbel in te vullen. Bij vacaturebanken bijvoorbeeld moeten de gegevens bij een aanvraag soms eerst in het ATS systeem gezet worden en daarna in het CRM. Het liefst wil je dat deze in een keer goed neergezet worden. Dit krijg je voor elkaar door een API koppeling te laten maken. Sterker nog, vaak wordt informatie automatisch bijgewerkt in het systeem.

Het resultaat is niet alleen een vermindering in het aantal uren dat je bezig bent met administratie, maar ook de foutmarge wordt lager. Als alles automatisch verwerkt wordt, zijn typefouten verleden tijd.

 

Karel van InnovaWare vertelt over Maatwerk Software
Karel Deij

Specialist op het gebied van back-end development.

Waarom een API koppeling laten maken

De basis voor een efficiënte databasestructuur


Wij bouwen naast de koppeling van een API ook de API zelf. We kunnen dit op maat realiseren voor jouw bedrijf. Door een API te laten maken leg je de basis voor een efficiënte databasestructuur. Als je het op deze manier opzet, is het later een stuk makkelijker om aanpassingen aan het systeem te doen of nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Een API houdt de front-end en de back-end gescheiden. Dit biedt veel mogelijkheden zoals dat teams afzonderlijk van elkaar aan de front-end als aan de back-end kunnen werken zonder elkaar te storen. Bovendien kun je dezelfde software van de back-end koppelen aan meerdere front-ends. Ook kun je voor de ene omgeving een andere programmeertaal gebruiken dan voor de andere.

 

Meer informatie

Informatie

Software koppelingen

#API koppeling

Software koppelingen
Door: Matthias Benschop
Wat is een API-koppeling?

#API koppeling

Wat is een API-koppeling?
Door: Karel Deij

Het onderhouden van een API koppeling

 

Naast het maken van de eerste koppeling van een API is het belangrijk dat deze onderhouden wordt. Na verloop van tijd komen er nieuwe updates uit voor zowel de API’s als de software van je website of bedrijf. Je wilt niet dat bepaalde functionaliteiten verloren gaan of niet meer met elkaar compatibel zijn in de toekomst.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft lopen heb je naast het laten maken van een API- koppeling ook onderhoud nodig. Gelukkig biedt Innovaware beide diensten aan. Zo leg je alles bij dezelfde partij neer. Wij weten immers wat we hebben gebouwd. Dit maakt het onderhouden van een API koppeling een stuk eenvoudiger.

De basis voor een efficiënte databasestructuur

Wat kost het om een API koppeling te laten maken?

De kosten om een API koppeling te laten maken verschillen per bedrijf. Het zal ook niet om een enkele software koppeling gaan. In veel gevallen gebruiken bedrijven meerdere software oplossingen, die elk een specifieke functie hebben. Om deze systemen met elkaar te verbinden moeten we eerst weten hoe ze in elkaar steken en welke programmeertaal ze hanteren. Ook verschilt de prijs voor API koppelingen die alleen kunnen ontvangen of sturen.


We werken op maat waardoor de kosten kunnen variëren. We gaan graag met jou het gesprek aan. Nadat je je wensen kenbaar hebt gemaakt kunnen we een analyse doen hoeveel het voor je gaat kosten.

 

Wat kost het om een API koppeling te laten maken

Ontdek met InnovaWare de voordelen van API koppeling voor jouw bedrijf

We snappen dat je misschien iets wilt wat je niet goed onder woorden kan brengen. Dat is immers niet zo verwonderlijk met zo veel opties. Sommige bedrijfseigenaren weten niet precies wat een API doet, laat staan hoe de koppelingen gemaakt moeten worden.


Het begin is er en dat is voldoende. Kom een keer sparren met een van de experts. Of het nu gaat om administratieve systemen, identity servers of dat je een e-commerce oplossing zoekt, wij hebben de kennis en kracht in huis om de API koppeling te maken.

 

De kosten om een API koppeling te laten maken verschillen per bedrijf. Het zal ook niet om een enkele koppeling gaan. In veel gevallen gebruiken bedrijven meerdere software oplossingen, die elk een specifieke functie hebben. Om deze systemen met elkaar te verbinden moeten we eerst weten hoe ze in elkaar steken en welke programmeertaal ze hanteren. Ook verschilt de prijs voor API koppelingen die alleen kunnen ontvangen of sturen.


We werken op maat waardoor de kosten kunnen variëren. We gaan graag met jou het gesprek aan. Nadat je je wensen kenbaar hebt gemaakt kunnen we een analyse doen hoeveel het voor je gaat kosten.

 

Een API koppeling laten maken door InnovaWare

Een API koppeling laten maken bij InnovaWare betekent dat dat we eerst jouw bedrijf tot in de puntjes leren kennen. We leren jullie software kennen en maken kennis met de manier van werken. Jullie feedback is belangrijk bij de ontwikkeling, daarom houden we graag meerdere contactmomenten aan.


Laat InnovaWare je API koppeling maken. Alle afdelingen kunnen efficiënt samenwerken zonder tijdverlies. Als iemand het op het centrale punt een wijziging aanbrengt, zie je het meteen terug in de andere programma’s. Vraag een gratis adviesgesprek aan bij onze experts.

 

Neem contact op
Matthias van InnovaWare in overleg bij een klant
Testimonial
Marc de Schiffart

Klant

Via via het telefoonnummer van Matthias van InnovaWare gekregen omdat we een probleem hadden met ons online schade portaal voor onze calamiteiten. Het probleem uitgelegd en ze zijn direct gaan schakelen, ondanks dat mijn uitleg in een notendop paste begreep hij het meteen, volgens afspraak opgeleverd en binnen de tijd. Het was meer als ik verwacht had en een met weinig communicatie een portaal wat werkt boven verwachting, kleine aanpassing ronde gedaan en daar ook een kleine factuur voor ontvangen. Heren top en ga zo door!!!

Matthias van InnovaWare

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Neem contact op!